til kassen totalt: kr 0,00

Vegglamper

HJORT-vegglampe HJORT-vegglampe
Pris: kr 1 505,30
st.
se mer
0 Vurderinger
HUG ME-vegglampe HUG ME-vegglampe
Pris: kr 1 057,32
st.
se mer
0 Vurderinger
K12-vegglampe K12-vegglampe
Pris: kr 1 264,45
st.
se mer
0 Vurderinger
KZP1-vegglampe KZP1-vegglampe
Pris: kr 674,37
st.
se mer
0 Vurderinger

Vegglamper i tre online

En stilig vegglampe laget av tre, kan framheve den individuelle stilen av interiøret og danner en unik og koselig atmosfære i stuen, på soverommet eller hjemmekontoret. Tre er allsidig, tilpasser perfekt rom i den skandinaviske, minimalistiske og moderne stilen, gir en naturlig sjarm og danner en atmosfære av varme, komfort og inspirasjon. Vegglamper i tre utgjør en enestående dekorasjon og lar hele interiøret holdes i stilen av minimalisme, hygge og enkelhet.

Design vegglamper av tre - Elementer nettbutikk

En rå, håndlagde vegglampe festet på veggen over kommode, nattbord eller lenestol, passer ideelt til andre møbler og tilbehør av tre eller metal. Det oppstår en sammenhengende, minimalistisk helhet.

Rustike vegglamper på nett

Vegglamper vi tilbyr i nettbutikken vår, er laget for hånd – De oppstår av minst atten elementer som rulles og limes for hånd. Vegglampene i heltre presenterer den høyeste kvalitet og gjenspeiler naturens enestående skjønnhet i form av moderne design. Vegglampene vi selger online, inspirerer til å innrede rommene etter sin individuelle stil, og beviser at treverk, enkelt og minimalistisk i sin form, kan være  et elegant, smakfullt og sofistikert element av hjemmeinteriøret.

opp
Nettbutikken er i visningsmodus
Vis full versjon av nettsiden
Sklep internetowy Shoper.pl