til kassen totalt: kr 0,00
Unik idé og originalitet av tre polske håndverkere sine produkter i tre og av kryssfiner 0
Unik idé og originalitet av tre polske håndverkere sine produkter i tre og av kryssfiner

Det er sikkert verdt å se nærmere på bord laget av et lag som utgjør et tverrsnitt av et storslått tre. Den første snekkeren lager salongbord og kaffebord av ulike tresorter, for eksempel: aske, eik, kirsebær, or eller bjørk. Bordplaten er impregnert med oljebeis av høy kvalitet og hard oljevoks. Bena er av tre, malt eller i treets naturlige farge, eller av stål. Total høyde utgjør 49 cm. Snekkeren spesialiserer seg i produkter av kombinert, naturlig og brent eik.

De elegante og stilige bordene med unike farger gir interiøret et spesielt preg. Bordplatene laget av asketre er iøynefallende i alle rom. De er tilgjengelige i en versjon med bena i treets naturlig farge eller med en farge som kan velges. Hele møbelet er beskyttet av hard og matt oljevoks.

Begeistring for tre har også resultert i unike veggspeil med rammer av imponerende kirsebærtre. Den synlige trestrukturen på rammen gir speilet et originalt og enestående trekk.

Speil med treramme

CERASUS-veggspeil - speil med treramme på Elementerwood.no

Sitat: "Selv om utseende ikke er viktigst, er det godt av og til å se på seg selv i speilet. Speilets enkle og naturlige form er i stand til å gjøre hele verden mye lysere, og dets klarhet gir en flott refleksjon av både huset og lyset i det. "

Speilet på et tverrsnitt av bøk er noe helt enestående! Det er skåret nøye og polert etter treets naturlige form. Trelag er 5 cm tykt og beskyttet med oljebeis og hard oljevoks. Det er mulig å lage speilet på et mindre eller større trelag.

HEBRO-enradet vegghenger

Resultatet av den andre håndverkerens ide, kunnskap og lidenskap er en en-, to- eller treradet  vegghenger. Den ser vakkert ut i interiør i den skandinaviske og den så kalte miljøvennlige stilen. Den er perfekt for alle som verdsetter unike møbelelementer og original design. Vegghengeren er ikke bare et nyttig element i gangutstyr som du kan henge jakker, kapper og vesker på. Den kan også brukes som et dekorasjonselement som vil tiltrekke andres oppmerksomhet. Stilig, smakfull og fremfor alt økonomisk og praktisk. Hengerne er etterbehandlet med hard og matt oljevoks, noe som øker betydelig holdbarhet og motstandsdyktighet mot smuss eller slitasje, og de kan lages på bestilling i forskjellige størrelser og farger. Takket være deres minimalistiske form er de universelle, så vel som  elegante og vakre slik at de vil passe til enhver stil.

Kobbersydd konsollbord

Et "kobbersydd" konsollbord imponerer med en enkel og klassisk linje som er kombinert med en uvanlig bordplate av eik og med en naturlig formet kant. Ufullkommenhetene på trestrukturen, nøye bearbeidet og glattet, gir konsollen et unikt preg. Stålprofilen er pulverlakkert med fargen: antikk kobber og platen er beskyttet med hard og matt oljevoks.

Originalitet kombinert med multifunksjonalitet er et karakteristisk trekk for skrivebord laget av den tredje håndverkeren. Skrivebordet av kryssfiner er ideelt til arbeid både hjemme og på kontoret. Dets montering er ekstremt rask fordi den skjer uten bruk av verktøy og skruer. Ved et slikt skrivebord blir arbeid mye lettere og gir mer satisfaksjon.

Mulitfunksjonelt FELLO 2-skrivebord

Skrivebordet er laget av kryssfiner av bjørk. Kryssfineren er av den beste kvalitet og etterbehandlet med transparent og økologisk olje som er sikker for barn.

Kryssfinerens naturlig lyse farge passer til møbler i ethvert interiør, inkludert barnerom. Kreative løsninger av skrivebordet vil inspirere mange små mennesker. Barneskrivebordet er slikt designet at det kan monteres i forskjellige konfigurasjoner og kan også justeres etter barnets høyde.

Legg inn kommentarer (0)

opp
Nettbutikken er i visningsmodus
Vis full versjon av nettsiden
Sklep internetowy Shoper.pl
Sklep internetowy Shoper.pl