til kassen totalt: kr 0,00
Pris
  • fra
    til

Stoler

Design stoler i tre på nett

En klassisk stol i tre eller en enkel, men stilig krakk til et studio eller hjemmekontor? Stoler av kryssfiner er et perfekt interiørtilbehør som forbinder funksjonalitet og design. De er ofte brukt i hverdagsaktiviteter og assosieres fremfor alt med sine praktiske funksjon. Til tross for det kan de utgjøre et originalt møbel - designstoler av kryssfiner eller i heltre gir interiøret et unikt preg og understreker interiørets bestemmelse. Vi tilbyr også barnestoler.

Moderne designstoler i heltre

Ideer til produsenter som lager trestoler vi tilbyr i nettbutikken vår, baserer på å kombinere funksjonalitet og holdbarhet med moderne design og minimalistisk estetikk etter den skandinaviske stilen. Stoler av kryssfiner vil sikkert passe til interiøret dekorert med lyse farger, tilbehør og detaljer av tre slikt at de danner en sammenhengende, litt rå helhet.

Vi selger online stoler og krakker som oppfyller behovene til både barn og foreldre. I Elementer Wood  finner du sikkert en perfekt stol i heltre eller av kryssfiner som du vil bruke på hjemmekontoret, i stuen, på barnerommet eller ved sminkebordet.

PEEKABOO-stol PEEKABOO-stol
Pris: kr 2 093,02
st.
se mer
0 Vurderinger
ROOF-stol ROOF-stol
Pris: kr 1 139,53
st.
se mer
1 vurderinger
TONE-stol TONE-stol
Pris: kr 1 151,16
st.
se mer
0 Vurderinger
opp
Nettbutikken er i visningsmodus
Vis full versjon av nettsiden
Sklep internetowy Shoper.pl