til kassen totalt: kr 0,00
Pris
  • fra
    til

Przewijaki drewniane

Stellebord av tre nettbutikk

De første månedene i barns liv er så viktige og så sterkt forbundet med daglig pleie og omsorg for barns sunne hud. Sunn hud, rolig søvn og først og fremst barnets smil gir foreldrene den største gleden. Stellebord er det beste og mest praktiske stedet for hyppige skift av bleier og barneklær. Det er enda bedre hvis stellebordet er laget av naturlige materialer. Slike stellebord kan du kjøpe i nettbutikken vår. Stellebordene representere den høyeste kvalitet og oppfyller alle sikkerhetsstandardene. De er laget av heltre eller kryssfiner, under streng kontroll av snekkere og designere. Etterbehandling skjer bare ved bruk av naturlige og økologiske oljer som er sikre for barn. Sikkerheten til de yngste brukerne er viktigst, derfor er også alle kantene avrundet.

Stellebordene i tre vi selger online, er et romslig og behagelig sted for både barn og mor. Deres størrelser passer til andre møbler av den samme linjen, som f.eks: til kommode eller barneseng. Stellebordene kan enten monteres fast til kommoden eller legges på barnesengen. Små ben under stellebordet garanterer stabilitet og trygghet.

Stellebordene i heltre

Stellebordene i heltre vi selger, utmerker seg også med en minimalistisk form. Tre gir naturens enkelhet og skjønnhet slik at ikke bare barn, men også du er meget fornøyd av stellebordet for det oppfyller sikkerhetsstandardene så vel som dine estetiske behov.

DREAM-stellebord

DREAM-stellebord
DREAM-stellebord
Pris: kr 2 069,77

PEEKABOO-stellebord

PEEKABOO-stellebord
PEEKABOO-stellebord
Pris: kr 2 790,70
st.

ROOF-stellebord

ROOF-stellebord
ROOF-stellebord
Pris: kr 2 790,70
st.
opp
Nettbutikken er i visningsmodus
Vis full versjon av nettsiden
Sklep internetowy Shoper.pl