til kassen totalt: kr 0,00
Om oss

Inspirasjon

Natur, skog, treverk samt nordisk og polsk design har inspirert oss siden flere år. Den inspirasjonen har utviklet seg videre, fra et element til et annet og i den ene retningen - til Elementer wood – polsk firma med polske møbler i heltre og av kryssfiner. Firmaet ble opprettet i 2019. Elementer wood har solgt møbler i Norge og Polen. Fra 2021 har firmaet også sine egne møblerprosjekter. Elementer wood sin produksjonsavdeling driver med å lage møbler etter egne og kundenes prosjekter.

Heltre og kryssfiner – naturens renhet, letthet og skjønnhet og samtidig styrke og holdbarhet i form av originale og enestående møbler laget i snekkerverksteder i Polen, under streng kontroll av snekkere og designere som satser på profesjonalisme, originalitet og økologi. Inspirasjon og lidenskap for polsk og norsk natur, stilren design, minimalisme og enkelthet, alt dette komponert i det viktigste – heltre, naturens lyd og rytme, makeløshet og styrke.

 

Kryssfiners nye elementer

Elementer wood har oppdaget kryssfiner. Heltre har alltid hatt veldig stor betydning i menneskets liv, men kryssfiner? Det viser seg at den profesjonelle metoden i å sette sammen de enkelte kryssfinerslagene resulterer i unike, makeløse former som gjør møblene enestående i sin art.  Letthet og treets lyse farge på kryssfiner virker inspirerende. Naturens element som gir ethvert hjem smak og stil samt usedvanlig atmosfære. Ingenting er vanlig i naturen, ingen av detaljene og årringene på treskubbe gjentar seg.  Utilgjengelig og makeløs i sin form, men samtidig så nær for det er naturen, et element av menneskets liv.

 

Design wood-elementer

Heltre og kryssfiner er hovedelementer av Elementer wood -  naturlige materialer i unik design inspirert av den skandinaviske stilen fra midten av det 20. århundret, den polske designen fra 70-årene og den moderne stilen, og hva er nettbutikkens enkelte elementer? …Bord, stoler, skrivebord, hyller, kommoder, skap og senger samt barnemøbler og belysning – alt i heltre eller av kryssfiner, laget og etterbehandlet for hånd med fokus på de høyeste kvalitets-, sikkerhets- og økologistandardene. Ingen av møbelelementene blir designet tilfeldig. Enhver inspirasjon har sin kilde. Farger kombineres med smak, minimalistisk eller modigere som i naturens rytme et tre lever etter.

 

Møbler av lidenskap

Elementer wood tilbyr møbler av den beste kvalitet. Kunnskap, erfaring og profesjonalisme av polske snekkere som lager møbler i heltre og av kryssfiner, resulterer i den beste kvalitet og holdbarhet, så vel som originalitet og interessant design. Hva kommer det av? – små, ofte familiære snekkerverksteder, erfaring fra tidligere generasjoner forbundet med nåværende håndverk, teknologi og design. Disse snekkerne og håndverkerne er ikke interessert i masseproduksjon. De lager mindre antall møbler, og hvorfor?  Unik design, håndverk, valg av de beste materialene, skjæring, sliping, rulling og etterbehandling for hånd krever stor tidsinnsats, men det er ikke viktig. Viktig er resultat for det er ikke bare håndverk, det er også kunst og livstil basert på lidenskap for treverk.

 

Elementer wood sin nettbutikk

Elementer wood tilbyr polske møbler i heltre og av kryssfiner samt belysning og ulikt tilbehør i tre, som f.eks.: speil, kroker, vinylhyller osv. Nettbutikken garanterer profesjonell kundeservice på norsk, sikker betaling inkludert levering og to års garanti. Alle møblene er laget i Polen, oftest for hånd og med størst oppmerksomhet på alle detaljene. Produksjonskostnader er i Polen ikke så høye som i noen europeiske land.  Derfor selger Elementer wood design møbler som presenterer profesjonell kvalitet til god pris.  Møblene kan også lages etter kundens ønske. Størrelse eller farge kan velges etter eget behov slik at møblene fra Elementer wood vil danne et fullførende element av et individuelt hjeminteriør. Elementer wood er ikke bare nettbutikk, det er også livstil og inspirasjon av heltre og kryssfiner.

 

 

 

 

opp
Nettbutikken er i visningsmodus
Vis full versjon av nettsiden
Sklep internetowy Shoper.pl