til kassen totalt: kr 0,00

PEEKABOO-skap

Levering innen 30 dager
Pris: kr 17 209,30 17209.30
mengde st.
Zadzwoń i zamów
+48 693 816 687
  • håndlaget
  • naturlig materiale
  • unik design

Tekniske data

høyde 184 cm
bredde 120 cm
dybde 50 cm

Beskrivelse

Ved innredning av et barnerom nøler foreldre ofte med å kjøpe en garderobe. Er den virkelig nødvendig for så lille barn? Det viser seg at den originale PEEKABOO-garderoben fra linjen med hull ikke bare oppfyller behovene til det nyfødte barnet- og spesielt til foreldrene - men følger også barnet frem til skolealder. Fra barnas fødsel fungerer den som et skap for små klær - hyllene og stangen gjør det mulig å oppbevare enkelt alle klær og andre ting. De romslige skuffene fungerer som et lite og smart lager for leketøy, bøker eller sokker på et senere utviklingsstadium. Lett tilgjengelig og med et komfortabelt håndtak i form av et hull som lærer barna selvstendighet og å holde orden.

Linjen med hull har en enkel form som berikes av hovedelement- et hull. Det gjør barn som er interessert i den kjente formen av hullet, villige til å sjekke hva som er på den andre siden eller spille peek-a-boo. Enkel, trygg og funksjonell, med solid konstruksjon, laget i et familiært snekkerverksted i Sør-Polen og under streng kontroll av designere. Finerte ben med naturlig finer av eik er en ekstra aksent for denne linjen og gir den en utmerket letthet.

TEKNISKE DATA:

  • sikkerhetssertifikatet
  • laget helt av kryssfiner av bjørk.
  • miljøvennlig og giftfri lakk som oppfyller standarden: EN 71 del 3 – sikkerhet av leketøy; ingen tungmetaller.
  • møbler er designet og laget i samsvar med den europeiske standarden som har en status av den polske standarden: PN-EN 716-1&2+ A1.
  • alle møbelelementene er etterbehandlet for hånd og malt med giftfri lakk med spesiell vekt på kvalitet og sikkerhetskontroll.

Relaterte produkter

Produktanmeldelse (0)

Det er ille enna noen produktanmeldelser
Vurder produktet

Relaterte produkter

opp
Nettbutikken er i visningsmodus
Vis full versjon av nettsiden
Sklep internetowy Shoper.pl