til kassen totalt: kr 0,00

FRISK LOW SLIM-nattbord

Levering innen 30 dager
Pris: kr 3 416,28 3416.28
mengde st.
Zadzwoń i zamów
+48 693 816 687
  • håndlaget
  • naturlig materiale
  • unik design

Tekniske data

høyde 64 cm
bredde 51 cm
dybde 40 cm
avstand fra gulv til bordplate 48 cm

Beskrivelse

FRISK LOW SLIM-nattbord er et uunnværlig møbel ved sengen, men det kan også brukes på hjemmekontoret eller i gangen. Det lille skapet er delikat og har et enkelt form. Det passer også til barnerommet hvor møbelet vil fungere som en lav bokhylle med skuff for bøker og barns ulike skatter. De avrundede kantene er sikre for barn, og den ekstremt glatte overflaten vil inspirere alle som legger oppmerksomhet på detaljer. Møbelet er etterbehandlet for hånd og med den største omhu. Det passer til både moderne og tradisjonelle interiører. Uavhengig hvor det står, danner det en spesiell atmosfære.

FRISK-møbelsystem baserer på stilen fra midten av det forrige århundret. Møblene skiller seg ut med sine karakteristiske stigeformede sider og minimalistiske fronter.


Møblene av denne serien kan kombineres fantastisk med hverandre og takket være det skaper de en original atmosfære i ethvert rom de befinner seg i.

FRISK LOW SLIM -nattbordet er en del av FRISK-kolleksjonen - møbler av kryssfiner som er tilgjengelige i flere fargevarianter og form, f.eks.: salongbord, lenestoler eller hyller.

 

TEKNISKE DATA

  • materiale: kryssfiner av bjørk
  • etterbehandling: økologisk olje, matt og transparent, men det er også mulig å etterbehandle møbel i andre farger.

Relaterte produkter

Produktanmeldelse (0)

Det er ille enna noen produktanmeldelser
Vurder produktet

Relaterte produkter

opp
Nettbutikken er i visningsmodus
Vis full versjon av nettsiden
Sklep internetowy Shoper.pl