til kassen totalt: kr 0,00

FRISK KIDS B-hylle

Levering innen 30 dager
Pris: kr 3 579,07 3579.07
mengde st.
Zadzwoń i zamów
+48 693 816 687
* - Påkrevd felt
  • håndlaget
  • naturlig materiale
  • unik design

Tekniske data

høyde 90 cm
bredde 51 cm
dybde 40 cm

Beskrivelse

Det å innrede et barnerom er veldig viktig og inspirerende. Lyse eller mer tydelige farger, sikkerhet og bekvemmelighet for å opprettholde orden, har en stor betydning. Derfor er Frisk-hylle fra Kids-serien sikkert bemerkelsesverdig.

FRISK KIDS B-hyllen har en enkel og subtil form og er meget funksjonell. Sidebeina er perfekte som en bokstøtte. Hyllen er veldig stabil. Den er laget av finsk kryssfiner av den høyeste kvalitet. Hyllen er laget for hånd med størst oppmerksomhet på alle detaljer. Alle kanter er avrundet od det er veldig viktig for småbarn spesielt under lek.

Det brukes til produksjon av møbelet bare materialer som oppfyller kravene til 2 CARB-reguleringer. Dette garanterer at luften barn puster inn, er fri for giftige stoffer. Hyllen er etterbehandlet med økologisk olje som er sikker for barn og oppfyller alle nødvendige krav og standarder.

FRISK KIDS B-hylle er en del av Frisk-serien, og takket være det kan du legge til en ekstra boks med et skap, skuffer eller skillevegger slik at det oppstår et helt annet og unikt produkt!

 

TEKNISKE DATA

  • materiale: kryssfiner av bjørk
  • etterbehandling: økologisk olje, matt og transparent, men det er også mulig å etterbehandle møbel i andre farger.

Relaterte produkter

Produktanmeldelse (0)

Det er ille enna noen produktanmeldelser
Nettbutikken er i visningsmodus
Vis full versjon av nettsiden
Sklep internetowy Shoper.pl