til kassen totalt: kr 0,00

FRISK 690 VIII- kommode

Levering innen 30 dager
Pris: kr 10 941,86 10941.86
mengde st.
Zadzwoń i zamów
+48 693 816 687
* - Påkrevd felt
  • håndlaget
  • naturlig materiale
  • unik design

Tekniske data

høyde 90 cm
bredde 143 cm
dybde 40 cm

Beskrivelse

FRISK 690 VIII- kommode er en kombinasjon av en subtil og elegant design med funksjonalitet og estetikk. Den viser bilder, bøker eller andre dekorative elementer på sin plate, skjuler ulike bøker eller vinylplater på sin hylle med skillevegger og dokumenter i sine skuffer. Kommodens form er basert på den grunnleggende versjonen av FRISK-kommoden.

FRISK 690 VIII- kommoden er et moderne blikk på den klassiske, moderne skandinaviske stilen fra midten av det 20. århundret, og avhengig av fargen på overflaten kan den kombineres i forskjellige interiør, fra minimalistisk rom til rom i vintage- og loftstil.

Kommoden består av to moduler - en med to skuffer og en med skillevegger samt en åpen hylle over den. Skuffene er utstyrt med høykvalitets skinner med en demper som gir myk lukking. Svarte håndtak er pulverlakkert. Sidebena/stigene er ikke bare et dekorativt element, men fungerer også som en støtte for bøker. Møbelet tilhører serien med møbler av kryssfiner som også inkluderer salongbord og hyller.

TEKNISKE DATA

  • materiale: kryssfiner av bjørk
  • etterbehandling: økologisk olje, matt og transparent, men det er også mulig å etterbehandle møbel i andre farger.

 

Relaterte produkter

Produktanmeldelse (0)

Det er ille enna noen produktanmeldelser

Relaterte produkter

Nettbutikken er i visningsmodus
Vis full versjon av nettsiden
Sklep internetowy Shoper.pl