til kassen totalt: kr 0,00
Betaling

Vi tilbyr deg betaling via bankoverføring og betalingssystemet: PayPal

Etter at du har lagt inn bestillingen, kan du velge betalingsform. Når du velger betaling via PayPal, får du informasjon fra betalingssystemet om kontonummer betaling skal foretas til. Hvis du vil betale via bankøverføring, skal du foretar betaling til firmaets eget kontonummer:

PL31 1140 2004 0000 3412 1030 7991
Nr. BIC: BREXPLPWMBK

 

Betalingsfrist:

Når du velger betaling via bankoverføring eller via betalingssytemet, er du forpliktet til å foreta betaling innen 7 kalenderdager fra datoen salgsavtalen ble inngått.

 

Produktprisen vist på nettbutikkens side er gitt i norske kroner og inkluderer polsk avgift. Når du legger inn en bestilling, blir du informert om den totale prisen som inkluderer:

- Bruttopris av produktet

- Leveringskostnader

- Avgifter ved kjøp av varer fra utlandet (til Norge)- denne informasjon får du fra det norske tollkontoret sammen med produktet du har bestillt:

Når du importerer varer, skal du betale toll og avgifter. Hvordan du skal betale, er avhengig av om du er en virksomhet som er registrert i Merverdiavgiftsregisteret og om du er registrert for særavgifter eller ikke. I de aller fleste tilfeller skal du betale merverdiavgift når du importerer varer til Norge: - Hvis du ikke er registrert i Merverdiavgiftsregisteret betaler du alle avgiftene til den som frakter varen for deg eller til Tolletaten.- Hvis du er registrert i Merverdiavgiftsregisteret skal du beregne merverdiavgiften selv og rapportere via mva-meldingen.
Detaljert informasjon kan du finne her:https://www.skatteetaten.no/bedrift-og-organisasjon/avgifter/utlandet/

Forenklet ordning for innførsel av varer -  Generelt

Fra 1. april 2020 er det opprettet en ny forenklet ordning for registrering, rapportering, fastsetting og betaling av merverdiavgift ved innførsel av varer med verdi under 3 000 kroner. Det er den utenlandske tilbyderen, og ikke forbrukeren som blir pliktig til å fastsette og betale merverdiavgiften til norske skattemyndigheter. Der leveransene skjer ved bruk av formidler, som elektroniske markedsplasser, anses formidleren somtilbyder. Ordningen innebærer at det skal betales merverdiavgift fra første krone for vareleveranser som omfattes. Varer som omfattes av ordningen hvor merverdiavgiften er forhåndsbetalt av den utenlandske tilbyderen eller formidleren blir unntatt fra ordinær deklarering. Ordningen er begrenset til internetthandel med varer:

https://www.skatteetaten.no/person/avgifter/kjop-fra-utlandet/

Her kan du sjekke tilleggsavgifter: https://www.toll.no/no/verktoy/importkalkulator/

 

Vi utsteder faktura med merverdiavgift på 0%. Betaling av beløpet som tilsvarer bestillingsprisen, skal innbetales på det angitte bankkontonummeret.

 

 

opp
Nettbutikken er i visningsmodus
Vis full versjon av nettsiden
Sklep internetowy Shoper.pl
Sklep internetowy Shoper.pl