til kassen totalt: kr 0,00
Pris
  • fra
    til

Regały drewniane

Hylle av tre online

Design hyller i tre vi tilbyr, er først og fremst meget funksjonelle, så vel som originale og unike i sin form. Vi satser på treets naturlige egenskaper og skjønnhet. Hyllene vi selger på nettet, er laget av heltre eller kryssfiner og under streng kontroll  av snekkere og designere. Tre som brukes til deres produksjon, er av den beste kvalitet. Alle møblene er etterbehandlet for hånd og ved bruk av naturlige, økologiske oljer som er sikre for barn.

Design hyller på nettet

Hyllene vi selger i nettbutikken vår, kan brukes til ulike formål og i ulike rom. De kan fungere godt som en romslig hylle på barnerommet. Du kan vel legge på den ulike leketøy, bøker og store skuffer rommer barns fargerike klær. På hjemmekontoret kan de hjelpe deg med å ordne alle nødvendige dokumenter og gjenstander, i stua kan de være den beste plassen for blomster, lys og familiebilder, og på kjøkkenet kan du legge på den alle kokebøkene og gjenstandene du oftest bruker.

Stort utvalg av vegghyller av tre

Vi tilbyr også hyller for vinyler. De er elegante og subtile i sin form og er pyntet med elementer av kobber. De vil danne en sammenhengende helhet med interiør på musikkelskers rom og med musikken som høres der.

FRISK Maxi 4-hylle FRISK Maxi 4-hylle
Pris: kr 5 618,60
st.
se mer
0 Vurderinger
FRISK Maxi 5-hylle FRISK Maxi 5-hylle
Pris: kr 5 220,93
st.
se mer
0 Vurderinger
FRISK MINI-vinylhylle FRISK MINI-vinylhylle
Pris: kr 5 709,30
st.
se mer
0 Vurderinger
PEEKABOO-hylle PEEKABOO-hylle
Pris: kr 17 441,86
st.
se mer
0 Vurderinger
ROOF-hylle ROOF-hylle
Pris: kr 13 930,23
st.
se mer
0 Vurderinger
opp
Nettbutikken er i visningsmodus
Vis full versjon av nettsiden
Sklep internetowy Shoper.pl