til kassen totalt: kr 0,00

Belysning i heltre

LINE PLUS M-taklampe LINE PLUS M-taklampe
Produsent: Custom Form
Pris: kr 1 744,19
st.
se mer
0 Vurderinger
LINE PLUS S -taklampe LINE PLUS S -taklampe
Produsent: Custom Form
Pris: kr 1 209,30
st.
se mer
0 Vurderinger
TOTTA - gulvlampe TOTTA - gulvlampe
Pris: kr 2 255,81
st.
se mer
0 Vurderinger

Trelamper online - Belysning av heltre

Trelamper i kombinasjon med varmt lys skaper en unik, hjemmevarm atmosfære av avslapning og ro. Avhengig av stilen de blir laget i og elementer de blir kombinert med, kan trelamper vellykket brukes i moderne, skandinaviske, men også i provencalske og rustikke interiører.

Vi selger online lamper laget av heltre. Profesjonell håndverk, den største oppmerksomhet på alle detaljer, smak og stil utmerker deres produksjonsprosess. Deres form er enkel og klassisk, men samtidig unik. Trelampene i nettbutikken vår utgjør ikke bare et funksjonelt tilbehør, men også en veldig vakker dekorasjon som gjenspeiler naturens enestående skjønnhet.

Design og elegant lamper

En elegant vegglampe i tre plassert i øyehøyde, vil være perfekt til soverommet, stuen eller barnerommet. Trelampens varme kveldslys harmonerer ideelt med hele interiøret og danner en spesiell, koselig atmosfære av avslapning og hvile.

En lampe laget av heltre eller kryssfiner, plassert på et skrivebord, nattbord eller en kommode i stuen vil være et originalt tilbehør for hele rommet. Takket være den vakre etterbehandlingen på treverket kan den brukes ikke bare som lys når du leser i en lenestol eller jobber på kontoret, men også som et dekorativt element.

Iøynefallende design bord- og taklampe inspirert av formen til en tregren, er en original dekorasjon som fremhever interiørets stil. Den gjør hjemmet ditt nærmere naturen. Uansett hvor du bor, på landet eller i en by, kan du føle deg takket være den som om du ville være i din hytte ved skogen eller fjorden.

opp
Nettbutikken er i visningsmodus
Vis full versjon av nettsiden
Sklep internetowy Shoper.pl