til kassen totalt: kr 0,00
Pris
  • fra
    til

Krzesła dziecięce

Barnestoler i tre online

Stol på barnerommet – det er sikkert et uunnværlig møbelelement. Rund eller med rette kanter, høy eller lav avhengig av barnets alder, som stol til skrivebordet eller ved sengen og på gulvet – kort sagt et multifunksjonelt møbel og det er barn som vet det best. Barnestoler hjelper barn med å utvikle sine manuelle ferdigheter og kreativitet. Bekvem barnestol, i solid konstruksjon og enkel form utgjør en fastdel samt skrivebordet. Alle foreldrene vet også godt at barnestoler brukes også som f.eks. byggeelementer når barna leker og bygger et slott for sine elskede eventyrskikkelser.

Design barnestoler av tre eller kryssfiner på nettet

Barnestoler vi selger online i nettbutikken vår, er laget av tre eller kryssfiner. Det naturlige materiale som heltre eller kryssfiner garanterer solid konstruksjon, brukssikkerhet, enkel form, naturlig design og bekvemhet. Alle barnestolene oppfyller de høyeste sikkerhetsstandardene og blir etterbehandlet for hånd og med naturlige og økologiske oljer som er sikre for barn.

Barnestolene i heltre vi tilbyr, er interessante både for barn og foreldrene. De har originale motiver som f.eks. et hull man kan henge en veske med fargestifter på, og utmerker seg med en unik nordisk design, noe som har en betydning for foreldrene som satser på originalt interiør og individuell stil.

Tre som et naturlig og vakkert materiale er best til produksjon av barnemøbler for det kommer rett fra naturen, er trygt, ukomplisert, så det er best for barnas fascinerende kreativitet.

FRISK-barnebenk FRISK-barnebenk
Pris: kr 802,33
st.
se mer
0 Vurderinger
PEEKABOO-stol PEEKABOO-stol
Pris: kr 2 093,02
st.
se mer
0 Vurderinger
ROOF-stol ROOF-stol
Pris: kr 1 139,53
st.
se mer
1 vurderinger
opp
Nettbutikken er i visningsmodus
Vis full versjon av nettsiden
Sklep internetowy Shoper.pl