til kassen totalt: kr 0,00

Łóżka dziecięce

Vi tilbyr design barnesenger i tre for små barn, både for de nyfødte og litt eldre barna. Alle barnesengene i nettbutikken vår er laget av tre eller kryssfiner. De er etterbehandlet for hånd og ved bruk av økologiske oljer som er sikre for barn. Sikkerhet for barn er viktigst for oss. Derfor er alle møblene produsert under streng kontroll av snekkere og designere, og de oppfyller de høyeste sikkerhetsstandardene.

Barnesenger av tre i nettbutikk

Barnesengene i tre vi selger på nettet, har en unik design og en enkel form. Tre som et naturlig materiale, er sikrest for de lille barna og vakrest, noe som er til glede for foreldre. Bjørk som oftest brukes til barnesengers produksjon, gir dem letthet og bjørks lyse farge passer best til interiør på barnerommet. Barnesengene har også originale motiver som f.eks. et tak eller et hull. De originale motivene får barn til å smile og leke kreativt. Sengene er laget i ulike dimensjoner eller med et konventerigssett som er meget enkelt å installere.

Design barneseng på nettet

Barnesengene for de yngste barna har en justerbar madrasshøyde på tre nivåer. Sprosser er fordelt i trygge avstander og har en passende bredde - ideelt for den lille hånden, noe som gjør det lettere å lære seg å stå opp, når madrassen er på det laveste nivået, men barnesengene for de eldre barna har mer plass og er åpne. Barna kan gå raskt av dem og oppdage den inspirerende verden rundt dem.

DREAM-barneseng DREAM-barneseng
Pris: kr 10 462,79
st.
se mer
0 Vurderinger
opp
Nettbutikken er i visningsmodus
Vis full versjon av nettsiden
Sklep internetowy Shoper.pl
Sklep internetowy Shoper.pl