til kassen totalt: kr 0,00
Pris
  • fra
    til

Komody do pokoju dziecięcego

Kommode til barnerom

Sikkerhet og design utmerker barnekommoder vi tilbyr i nettbutikken vår. Kommodene er laget bare av naturlige materialer som heltre eller kryssfiner. De er etterbehandlet for hånd og dekket med økologiske oljer som er sikre for barn. De er trygge og ikke for høye slik at barnet kan ta lett sine ting. Deres størrelse er også tilpasset høyden av andre barnemøbler hvis de er tilgjengelige i et sett, som f.eks. med barneseng. Barnekommodene i tre utmerker seg også med holdbarhet, og det kan være av en ganske vesentlig betydning når barnerommet blir en stor lekeplass og ulike leketøy støtter mot kommoden.

Barnekommodene på nettet

Barnekommodene vi tilbyr på nettet, har romslige skuffer som hjelper med å holde orden. Dette er spesielt nyttig fordi en kreativ lek ofte betyr en «kreativ» uorden, men barna kan raskt legge alt i de store skuffene. I tillegg er barnekommodene utstyrt med originale motiver som får barna til å smile. Hengsler, skinner og håndtak er av høyeste kvalitet. Det sikrer holdbarhet og trygghet.

Barnekommodene vi selger online, har enkel og original form, så vel som unik design komponert med lyse farger. De lyse pastellfargene danner en koselig atmosfære og passer best til barnas følsomme natur. De originale motivene vekker barnas nysgjerrighet og kommodenes smakfulle form og design oppfyller foreldrenes estetiske behov.

PEEKABOO-kommode PEEKABOO-kommode
Pris: kr 20 930,23
st.
se mer
1 vurderinger
ROOF-kommode ROOF-kommode
Pris: kr 13 720,93
st.
se mer
1 vurderinger
opp
Nettbutikken er i visningsmodus
Vis full versjon av nettsiden
Sklep internetowy Shoper.pl