til kassen totalt: kr 0,00
Pris
  • fra
    til

Avslapningsputer

Avslapningsputer på nett

Avslappingsputer er et flott tillegg til ethvert interiør og en praktisk dekorasjon som du kan bruke under rehabilitering eller ettermiddagshvile. Putene er tilgjengelige i form av en konvolutt, kile, rulle eller måne. De samspiller også veldig godt med tremøbler og danner en koselig atmosfære. Putene vi tilbyr online, ser elegant ut i hver kombinasjon, de passer til både den minimalistiske og klassiske stilen, men bortsett fra deres estetiske funksjon har de ulike helsemessige egenskaper.

Avslapningsputer vi selger i nettbutikken vår, er fylt med organisk bokhvete, tørket lavendel eller polyuretanskum. Den spesielt valgte fyllingen hjelper med å bekjempe rygg- og nakkesmerter, migrene og lar deg slappe helt av. Putene sikrer ergonomisk kroppsstilling og har ortopediske egenskaper. De støtter sitting og reduserer muskelspenning. Fleksibel fylling med bokhveteskall lar deg justere puten til sofa, stol eller gulv. Materialene som brukes på utsiden av putene, ser stilige og elegante ut, er antiallergiske og pustende - de vil beholde sitt vakre utseende i lang tid, samtidig som de fungerer som den beste partneren for trening og avslapning. De fleste avslappingsputene har avtakbart yttertrekk med glidelås.

Hvis du bare bruker mye tid på å sitte, ønsker du å få mer ut av rehabilitering- eller meditasjonsøvelser, er du glad i stilig interiørutstyr - avslappingsputene på Elementer Wood vil sikkert oppfylle alle dine behov.

Konvoluttpute

Konvoluttpute
Konvoluttpute
Pris: kr 1 023,26

Liten rullepute

Liten rullepute
Liten rullepute
Pris: kr 697,67
st.

Månepute

Månepute
Månepute
Pris: kr 883,72

Stor rullepute

Stor rullepute
Stor rullepute
Pris: kr 883,72

Øyepute med lavendel

Øyepute med lavendel
Øyepute med lavendel
Pris: kr 488,37
st.
opp
Nettbutikken er i visningsmodus
Vis full versjon av nettsiden
Sklep internetowy Shoper.pl
Sklep internetowy Shoper.pl